41χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό

41χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4) από τη θαλάσσια περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 41χρονος άνδρας, ερασιτέχνης ψαράς.

Ο άνδρας, όπως διαβάζουμε στο Protothema.gr ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στην οποία είχε αρχικά απευθυνθεί ένας άλλος ερασιτέχνης ψαράς που εντόπισε το πτώμα του άντρα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Παπανικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»

Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»

Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE