ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΙΜΝΗ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Σχέδιο Β’ της Πυροσβεστικής για εντοπισμό της 6χρονης – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο Μιτσερό

ΛΙΜΝΗ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Σχέδιο Β’ της Πυροσβεστικής για εντοπισμό της 6χρονης – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο Μιτσερό

Αν δεν αποδώσουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στην λίμνη του Ξυλιάτου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης κόρης της Μαρί Ρόουζ, στα σκαριά βρίσκεται και σχέδιο Β.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, από την σκηνή στην λίμνη του Ξυλιάτου.

Όπως εξήγησε ο κ. Τράγκολας, στον πάτο της λίμνης υπάρχει άγρια βλάστηση που δυσχεραίνει το έργο των ατόμων που πραγματοποιούν τις έρευνες, γι’ αυτό αν δεν υπάρξει ούτε την Τρίτη (23/4) κάποιο αποτέλεσμα, αναμένεται να συνεχίσουν με το σχέδιο Β.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι το σχέδιο Β που αφορά τις έρευνες, είναι δύτες να κατέβουν στον βυθό της λίμνης εφοδιασμένοι με σκάφανδρο.

 Ως σκάφανδρο ορίζεται η στεγανού τύπου υποβρύχια στολή που βοηθά τον δύτη να μείνει στο υδάτινο περιβάλλον, για μακρό χρόνο, εξαρτώμενος από ομφάλιο λώρο, μέσω του οποίου γίνεται η παροχή αέρα και σε πολλές περιπτώσεις η επικοινωνία με την επιφάνεια.

Ο κ. Τράγκολας, ενημέρωσε και για τις εργασίες που αναμένονταν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα που προέκυψε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου οι δοκοι που συγκρατούν τον ανελκυστήρα υπέστησαν αλλοίωση. Όπως είπε, το πρόβλημα επιδιορθώθηκε με συρματόσχοινα και την Τετάρτη (24/4) αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες.

Όπως λέχθηκε από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής, την Τετάρτη (24/4) αναμένεται να εισχωρήσει μικρότερη κάμερα εντός του φρεατίου, η οποία θα διεισδύσει στα εμπόδια που υπάρχουν εντός αυτού και θα μπορέσει να δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο τι υπάρχει μέσα.

Θυμίζουμε ότι οι έρευνες στην λίμνη του Ξυλιάτου διεξάγωνται με σκοπό τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα, κόρης της 38χρονης Μαρί Ρόουζ, που βρέθηκε νεκρή εντός φρεατίου στο Μιτσερό. Τον φόνο της 38χρονης ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς, λογαχός της Εθνικής Φρουράς στο επάγγελμα, ο οποίος μάλιστα υπέδειξε την λίμνη του Ξυλιάτου ως το σημείο που άφησε νεκρό το 6χρονο κοριτσάκι.

Ο λοχαγός, ομολόγησε φόνο και δεύτερης γυναίκας από τις Φιλιππίνες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top