Η Εθνική μας έχασε από την Ελλάδα, αλλά … το γλέντησαν μαζί με σιρτάκι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Εθνική μας έχασε από την Ελλάδα, αλλά … το γλέντησαν μαζί με σιρτάκι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Mε ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική Γυναικών U16 τις υποχρεώσεις της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην πόλη UB της Σερβίας. Τα κορίτσια του Κώστα Παναγίδη έχασαν από την Εθνική Ελλάδας με 0-3 σετ σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Οι Ελληνίδες ήταν ανώτερες κερδίζοντας τα σετ με 19-25, 14-25 και 16-25 σε 61 λεπτά αγώνα. Η Εθνική που τα έδωσε όλα έχασε και στους τρεις αγώνες που έδωσε αλλά απέκτησε πάμπολλες εμπειρίες.

Σε αυτό το παιχνίδι θα μείνει στη μνήμη όλων το συρτάκι που χόρεψαν ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου οι παίκτριες των δυο ομάδων στη Σάλα της UB δίνοντας ελληνικό χρώμα στη διοργάνωση.

Από την Εθνική μας διακρίθηκαν οι Θεοδούλου, Νικολάου και Λάσπου.

Κύπρος (Κ. Παναγίδης): Προκοπίου, Νικολάου, Ντομπρασίνοβιτς, Σιμανόφσκι, Τσουτσούκη, Kέστα, – Λίμπερο: Σιαπάνη – Αλλαγές: Παπαριστοδήμου, Λάσπου, Θεοδούλου.

Ελλάδα (Κ. Γκούντας): Αλλαγιάννη, Γκαργκάλα, Κοτσάρα, Συριστρατίδη, Τάνη, Ανθούλη – Λίμπερο: Kοντούδη, Καμπούρη – Αλλαγές: Bαϊοπούλου, Ευαγγελίου, Σπανάκη, Κομίνη.

 

ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ
Μόνο εμείς γνωρίζουμε.
Μετά τον σημερινό αγώνα των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Κ16.
Αποτέλεσμα: 3-0 η Εθνική Ελλάδος.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE