ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Ανατροπή στην υπόθεση – Καταζητούνται δύο συνεργοί του πατέρα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Ανατροπή στην υπόθεση – Καταζητούνται δύο συνεργοί του πατέρα

Δύο πρόσωπα, με καταγωγή από Ιορδανία και Συρία αντίστοιχα, καταζητούνται από τις Αρχές, ως συνεργοί του 42χρονου που απήγαγε τα τρία ανήλικα παιδιά του από την Λεμεσό.  

Ενώπιον Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Πέμπτη (2/5) ο 42χρονος Ιορδανός, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση αρπαγής τριών ανηλίκων από την νόμιμη κηδεμονία της μητέρας τους. Ο 42χρονος τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση.

 Η αρχική καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση ανέφερε ότι ο 42χρονος άρπαξε τα τρία ανήλικα παιδιά από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της μητέρας τους την ώρα που βρίσκονταν στο χώρο της Επίχωσης στη Λεμεσό.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτός ο ισχυρισμός καταρρίπτεται, λόγω του ότι τα παιδιά δεν μεταφέρθηκαν ποτέ στην Επίχωση. Ο 30χρονος που είχε πει στην μητέρα των παιδιών ότι τα θα έπαιρνε εκεί, δεν το έκανε, αλλά φαίνεται να τα μετέφερε στον χώρο στάθμευσης όπου εντοπίστηκε το όχημα του 42χρονου στα Πολεμίδια. Ο 30χρονος καταζητείται από την Αστυνομία ως συνεργός του 42χρονου.

Ο πατέρας των τριών ανηλίκων, μαζί με τα παιδιά, φαίνεται πως πέρασε στα κατεχόμενα, όπου εντοπίστηκε, από μη ελεγχόμενο σημείο. Η Αστυνομία καταζητεί πρόσωπο από την Συρία, το οποίο φέρεται να βοήθησε τον 42χρονο να μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top