ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας - Περδίκης: 'Με το δικό μας Ευρωβουλευτή θα αποκτήσουν φωνή οι πολίτες στο ΕΚ'

Λιλλήκας - Περδίκης: 'Με το δικό μας Ευρωβουλευτή θα αποκτήσουν φωνή οι πολίτες στο ΕΚ'

Τα Κινήματα Συμμαχία Πολιτών και Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ενώνουν δυνάμεις στις ευρωεκλογές και διεκδικούν μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δήλωσαν σήμερα οι αρχηγοί των δύο κινημάτων, Γιώργος Λιλλήκας και Γιώργος Περδίκης, οι οποίοι δήλωσαν ότι φιλοδοξία τους είναι μαζί με το δικό τους Ευρωβουλευτή να αποκτήσουν φωνή οι πολίτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκεύης (3/5) στο Συνεδριακό Κέντρο, στη Λευκωσία, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων των Κινημάτων Συμμαχία Πολιτών και Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο κ. Λιλλήκας είπε πως τα δύο Κινήματα «ενώνουμε δυνάμεις στις ευρωεκλογές, διεκδικούμε μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δίνοντας την εναλλακτική επιλογή στους Κύπριους Πολίτες, δίνοντας τη δυνατότητα για πρώτη φορά να εκπροσωπηθούμε είτε στο ευρωπαϊκό κόμμα, είτε στην ομάδα των πρασίνων», για να προσθέσει πως «η μόνη φιλοδοξία μας είναι μαζί με το δικό μας ευρωβουλευτή να αποκτήσουν φωνή οι πολίτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Απευθυνόμαστε στους πολίτες, ζητώντας τους να μας ενισχύσουν, να ενώσουν τη δική τους φωνή με τη δική μας, να μας δώσουν τη δύναμη για να καταστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Αισιοδοξούμε ότι θα κατακτήσουμε την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί οι Κύπριοι πολίτες θα εκτιμήσουν την όλη δουλειά και προσπάθεια που κάνουμε, για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής του Κύπριου πολίτη μέσα από το Κυπριακό Κοινοβούλιο, για να κατοχυρώσουμε τον κατώτατο μισθό και να τερματίσουμε την εκμετάλλευση των νέων επιστημόνων, αλλά και για να βελτιώσουμε γενικότερα τις υπηρεσίες του κράτους και να καταστήσουμε το κράτος ένα αποτελεσματικό κράτος που θα προστατεύει τους πολίτες», είπε ο κ. Λιλλήκας.

Ο κ. Περδίκης ανέφερε με τη σειρά του πως «η πρόταση μας είναι μια πρόταση δημοκρατική εναλλακτική, οικολογική και δίδεται η ευκαιρία στους πολίτες να επιλέξουν την πιο σωστή επιλογή», σημειώνοντας ότι «προσπερνούμε το δήθεν δίλημμα, την ψεύτικη κόντρα απέναντι στα κατεστημένα και στις ακραίες θέσεις, προχωρούμε μπροστά, ανάβουμε πράσινο και μπαίνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Τα Κινήματα των πολιτών μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο. Επιτέλους μια γνήσια φωνή από τους πολίτες εκπροσωπείται στο Ευρωκοινοβούλιο. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Ας την αδράξουμε», κατέληξε.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Έφη Ξάνθου, Μαρία Παστελλά, Αλεξία Σακαδάκη και ο Δρ. Δώρος Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top