ΤΖΟΚΕΡ: Δεν έπαιξε παραδοσιακά το δελτίο του – Ήταν ένας από τους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Δεν έπαιξε παραδοσιακά το δελτίο του – Ήταν ένας από τους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Επτά άτομα, κέρδισαν από χιλιάδες ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης (2/5)!

Οι έξι από τους επτά νικητές της δεύτερης κατηγορίας στην κλήρωση του Τζόκερ, έπαιξαν τα δελτία τους σε πρακτορεία στοιχημάτων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Ο άλλος όμως, δεν έπαιξε παραδοσιακά, όπως συνηθίζεται δηλαδή, το δελτίο του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ, ο τυχερός αυτός, έπαιξε το δελτίο του μέσω διαδικτύου και με τυποποιημένο σύστημα.

Η επιλογή του αυτή, όπως φαίνεται αποδείχθηκε επιτυχημένα, αν σκεφτεί κανείς ότι έβαλε στον λογαριασμό του το ποσό των €12.557,77.

Θυμίζουμε ότι στην κλήρωση της Πέμπτης (2/5) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, η οποία μοίραζε το ποσό των 3.2 εκατ. ευρώ.

Πάντως, €3.800.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τηςΚΥΡΙΑΚΗΣ 05/05/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2014ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE