ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση Υφυπουργείου Τουρισμού για την έναρξη της εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Brunch

Ενημερωτική εκδήλωση Υφυπουργείου Τουρισμού για την έναρξη της εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Brunch

Με την ευκαιρία της έναρξης της Εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου ,οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τα Μ.Μ.Ε και τουριστικούς φορείς τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, από τις 11:00-13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υφυπουργός Τουρισμού θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία που διέπει την δράση του “Cyprus Breakfast and Brunch Week” και το πώς η κυπριακή γαστρονομία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνουν οι Απονομές Πιστοποιήσεων για το Σύμφωνο Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας ‘Taste Cyprus’.


Το “Cyprus Breakfast and Brunch Week” αρχίζει τη Δευτέρα 6 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Μαΐου. Καλείται το κοινό να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να επισκεφθεί τα καταλύματα και τις επιχειρήσεις στις οποίες θα προσφέρεται Κυπριακό Πρόγευμα και Brunch.


Προτρέπεται το κοινό να αναρτήσει φωτογραφίες από την προσωπική του εμπειρία κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Κυπριακού προγεύματος και Brunch χρησιμοποιώντας το hashtag #cyprusbreakfast σε Instagram, Τwitter και Facebook .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top