Εντόπισαν κενό – Δεν γνωρίζουν πόσοι υπήκοοι τους εργάζονται στην Κύπρο και ειδικά σε σπίτια

Εντόπισαν κενό – Δεν γνωρίζουν πόσοι υπήκοοι τους εργάζονται στην Κύπρο και ειδικά σε σπίτια

Εισηγήσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη επέδωσαν ο Ύπατος Αρμοστής της Ινδίας και πρόξενοι χωρών εκτός ΕΕ, υπήκοοι των οποίων εργοδοτούνται στην Κύπρο, σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

 
Μιλώντας μετά από τη συνάντηση, ο Υπατος Αρμοστής της Ινδίας Dr Raghavan ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε τη λύπη τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης για το πρόσφατο ατυχές συμβάν, είπε, αναφερόμενος στις δολοφονίες ξένων γυναικών που εργάζονταν στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE