ΔΙΕΘΝΗ

Τι είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης για την ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Τι είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης για την ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Έντονη ήταν η αντίδραση του Πρόδρομου Πετρίδη στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση και κανει αναφορά στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ

Το χαρακτηριστικό σχόλιο του προέδρου του ΑΠΟΕΛ ήταν «Σαν ΑΠΟΕΛ κρατούμε ένα επίπεδο και μια πολιτική που όσο και να προκληθούμε κρατάμε ήρεμα τα πνεύματα. Κάποιοι έχουν ξεφύγει. Παρά τις κατ’ ιδίαν κουβέντες που είχαμε και δη με την Ανόρθωση στο μεταξύ μα παιχνίδι κυπέλλου όπου μας ζήτησαν χαμηλούς τόνους, έρχονται και βγάζουν ανακοίνωση που στιγματίζει το ΑΠΟΕΛ. Μας ξενίζει γιατί το κάνουν αυτό μόνο με το ΑΠΟΕΛ παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα κυπέλλου. Μπορώ να πω παραδείγματα που είχαμε εμείς παράπονο από αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Κρατάμε μια σταθερή θέση, μας ενόχλησε όλο αυτό όμως θα μείνω ως εδώ γιατί έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη. Έχουμε όμως παράπονο. Εμείς πάντα απαντούμε στο γήπεδο  και θα πάρουν την απάντηση την Τετάρτη. Αδικήθηκαν και σε άλλα παιχνίδι στην Ανόρθωση και γίνεται αναφορά μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το ΑΠΟΕΛ έχει υποφέρει φέτος από διαιτητικά λάθη και δεν είπε, ούτε θα πει τίποτα»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top