Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ του Σάλαϊ: «Υπέφερα πολύ, ήμουν λυπημένος – Με είχαν ξεγραμμένο»

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ του Σάλαϊ: «Υπέφερα πολύ, ήμουν λυπημένος – Με είχαν ξεγραμμένο»

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Ρόλνατ Σάλαϊ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη Γερμανία με τον τραυματισμό του λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από πολύμηνη απουσία.

Τι δήλωσε στο nemzetisport.hu (ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ):

«Επιτέλους επέστρεψα στα γήπεδα. Άφησα πίσω μου μια δύσκολη περίοδο και για πρώτη φορά στην καριέρα μου πέρασα από εγχείρηση, υπέφερα πάρα πολύ. Πολλές φορές ήμουν λυπημένος όμως ευτυχώς οι ανθρώποι που ήταν δίπλα μου με βοήθησαν πολλοί. Για μήνες είχα πρόβλημα και κανείς δεν ήξερε τι ήταν. Ένας ειδικός από το Βερολίνο πρόσφερε λύση στο μυστήριο.»

«Πολλοί περίμεναν να επιστρέψω τέλη Απριλίου όμως δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν ένιωσα ενοχλήσεις με την Ντίσελντορφ και ήταν καλό για μένα που επέστρεψα».

Για την Εθνική: «Πολλοί με είχαν εγκαταλείψει και με είχαν ξεγραμμένο, φοβόντουσαν ότι δεν θα είμαι 100% έτοιμος. Πίστεψα στον εαυτό μου, μίλησα με την Φράιμπουργκ και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μάρκο Ρόσι ότι θα μπορούσε να με υπολογίζει. Δεν ήθελα να παρατήσω την σεζόν.»

«Από τη μέρα που ήρθα όλοι με καλωσόρισαν θερμά. Στην ομάδα είναι μια μίξη από έμπειρους και νεαρούς παίκτες όμως υπάρχει σεβασμός. Στην αρχή ήταν δύσκολα λόγω της γερμανικής γλώσσας όμως μαθαίνω συνεχώς και όποτε υπάρχει πρόβλημα είναι και τα αγγλικά. Δυστυχώς λόγω του τραυματισμού η χρονιά δεν πήγε όσο καλά ήθελα όμως έμαθα πολλά από τις δυσκολίες της σεζόν που πέρασε»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE