ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ύποπτη βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών εστιατορίου – Είχε φάει με παρέα ο 35χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ύποπτη βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών εστιατορίου – Είχε φάει με παρέα ο 35χρονος

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Δάλι, εντόπισε τον Φεβρουάριο ύποπτη βαλίτσα στον μεγάλο κάδο σκουπιδιών του εστιατορίου και πλέον, μετά τις εξελίξεις σχετικά με την ομολογία του 35χρονο Λοχαγού για δολοφονίες, της προκάλεσε ερωτήματα.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, μίλησε τον «Πολίτη» και εξήγησε ότι εντόπισε μια πράσινη καρό ταξιδιωτική βαλίτσα περί τα τέλη Φεβρουαρίου στον μεγάλο κάδο σκουπιδιών της επιχείρησής της, η οποία από τότε την παραξένεψε και προσπάθησε να δει τι είχε μέσα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Όπως είπε, προσπάθησε να σηκώσει την βαλίτσα για να δει το περιεχόμενό της, αλλά λόγω του ότι ήταν πολύ βαριά, δεν τα κατάφερε και έτσι την άφησε στον κάδο, που στην συνέχεια μάζεψε το σκουπιδιάρικο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, από τον κάδο δεν αναδυόταν καμιά παράξενη οσμή.

Η επιχειρηματίας, συνέδεσε την εν λόγω βαλίτσα με την δράση του 35χρονου, όταν ενημερώθηκε για τους φόνους της μητέρας και κόρης από την Ρουμανία, που ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς ότι τα άψυχα σώματά τους τα έριξε στην λίμνη του Μιτσερού, τοποθετημένα σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και όταν άρχισε να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Μάλιστα, όπως είπε, αναγνώρισε τον 35χρονο αφού λίγο πριν το Πάσχα, είχε επισκεφθεί το εστιατόριό της όπου γευμάτισε με φίλους του, ενώ φορούσε την στολή εργασίας του και γυαλιά ηλίου.

Πάντως, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, ρώτησε γείτονες της αν έτυχε κάποιος από αυτούς να πέταξαν την εν λόγω βαλίτσα στον κάδο, παίρνοντας αρνητική απάντηση. Επίσης ζήτησε από όσους έχουν κάμερες ασφαλείας που ίσως να μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις κοντά στον κάδο, να έψαχναν για τυχόν υλικό, ωστόσο δυστυχώς, τα δεδομένα από τον Φεβρουάριο, είχαν διαγραφεί.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι πληροφορίες που έδωσε η εν λόγω επιχειρηματίας, μεταφέρθηκαν στους ανακριτές και ήδη εξετάζονται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top