Για τον τίτλο η Ομόνοια, για να μείνει ζωντανός ο ΑΠΟΕΛ!

Για τον τίτλο η Ομόνοια, για να μείνει ζωντανός ο ΑΠΟΕΛ!

Για παράταση των τελικών το ΑΠΟΕΛ, για τη στέψη η Ομόνοια.

Η φάση με τους τελικούς του Πρωταθλήματος Futsal για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή συνεχίζεται απόψε στο Λευκόθεο (19:00 – Cytavision) στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Στους προηγούμενους δύο αγώνες της τελικής φάσης η Ομόνοια πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Επικράτησε με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι στο Λευκόθεο και με 7-3 στην έδρα της και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Το ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του θα προσπαθήσει να μειώσει και να δώσει παράταση στους τελικούς. Σε τέτοια περίπτωση, οι δύο ομάδες όπως είχε ανακοινωθεί και στο αρχικό πρόγραμμα της τελικής φάσης, θα συναντηθούν ξανά τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος επικράτησε το ΑΠΟΕΛ και στους δύο αγώνες και συγκεκριμένα 7-5 στην έδρα του και 2-1 εκτός έδρας.

Οι δύο ομάδες άνοιξαν την αυλαία της χρονιάς στο Super Cup όπου επικράτησε η Ομόνοια με 5-0 και τον περασμένο μήνα κατέκτησε και το Κύπελλο με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ σε ένα συναρπαστικό τελικό με σκορ 6-4, που διαμορφώθηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.