ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη… έκρηξη – «Δεν δίνω γαμ@@@@ δεκάρα για κανένα»

Απίστευτη… έκρηξη – «Δεν δίνω γαμ@@@@ δεκάρα για κανένα»

Μία απίστευτη… έκρηξη είχε ο Τέρι Ροζίερ, μετά την ήττα-αποκλεισμό των Μπόστον Σέλτικς από τους Μιλγουόκι Μπακς, λέγοντας αυτά που πιστεύει, έξω από τα δόντια.

Ο παίκτης των «Κελτών», είπε την άποψη του για όσα έγιναν και για το τι έφταιξε που ήρθε ο αποκλεισμός, λέγοντας αρκετά… σκληρά λόγια.

«Όλοι έτρεχαν γύρω-γύρω λες και τους είχαν κόψει το κεφάλι, λες και ήταν κοτόπουλα. Ο προπονητής ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, μία από τις πιο δύσκολες, αφού είχε να αντιμετωπίσει συμπεριφορές και όλα αυτά τα σκα@@@.

Παίκτες που είναι All-Stars, παίκτες που πληρώνονται πολλά λεφτά, παίκτες που προσπαθούν να πληρωθούν. Ήταν σκληρό.

Δεν δίνω γαμ@@@@ δεκάρα για όσα λένε, έχω θυσιάσει περισσότερα από τον καθένα. Είμαι ένας από τους κορυφαίους point guard σε αυτό το πρωτάθλημα. Νιώθω ότι είναι μία νέα αρχή, είτε είμαι εδώ, είτε δεν είμαι.

Επίσης επειδή αντιμετωπίζει μερικές μαλ@@@@, νιώθω ότι έχουμε όλοι ένα ακόμα στόχο. Δεν ήταν εύκολο για τον προπονητή, να αντιμετωπίζει τόσους παίκτες που θέλουν να είναι σπουδαίοι και να περνάει το δικό τους», ήταν τα λόγια του Τέρι Ροζίερ.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top