ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γιατί η ΕΔΕΚ μας καλεί να κάνουμε κάτι… …και γιατί αξίζει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα

Γιατί η ΕΔΕΚ μας καλεί να κάνουμε κάτι… …και γιατί αξίζει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα

Με το βλέμμα στις Ευρωεκλογές και γνώμονα την κυπριακή πραγματικότητα, η ΕΔΕΚ επικοινωνεί τις θέσεις της μέσα από μια δυναμική εκστρατεία, δείχνοντας με σαφήνεια πως ως κόμμα έχει πλήρη επίγνωση της σημερινής κατάστασης και συμμερίζεται την επιτακτική ανάγκη για σφαιρική βελτίωση του τόπου μας. Με ένα φρέσκο μήνυμα μας καλεί να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τα κυπριακά δεδομένα.

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας, Κάνε Κάτι, αποτελεί ένα σαφές κάλεσμα που δηλώνει ότι η αλλαγή μπορεί να έλθει με συμμετοχή και όχι με αποχή. Ψηφίζοντας ΕΔΕΚ, η οποία είναι μέλος του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος του ευρωκοινοβουλίου, αυτού των σοσιαλιστών, θα ακούγεσαι στην Ευρώπη.
Πιστή στην ιδεολογία της, την οποίαν προσαρμόζει στο σήμερα με εκσυγχρονισμό, πρόοδο, και υπευθυνότητα, η ΕΔΕΚ παρουσιάζει τις θέσεις της που αφορούν, ανάμεσα σε άλλα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Κυπριακό, την παιδεία, την ανεργία, την οικονομία, τη στέγαση, τη συνταξιοδότηση, τον πολιτισμό, το μεταναστευτικό, και την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών. Ο χαρακτήρας της ΕΔΕΚ που είναι προσανατολισμένος στην Κυπριακή πραγματικότητα, με σαφέστατες, όμως, Ευρωπαϊκές προεκτάσεις, μαζί με την επίσημη συμμετοχή της σε ένα μεγάλο κόμμα του ευρωκοινοβουλίου, συνεισφέρει εμπράκτως στον εμβολιασμό της κυπριακής κοινωνίας με σοσιαλιστικές προτάσεις που προάγουν την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, και έρχεται σε αντιδιαστολή με αντι-ευρωπαϊκές ρητορικές που έχουν εμφανιστεί στον κυπριακό και ευρωπαϊκό πολιτικό χώρο.


Η ΕΔΕΚ επικοινωνεί τα πιο πάνω μέσα από μια δυναμική εκστρατεία, σχεδιασμένη με προσοχή, η οποία δείχνει με σαφήνεια ότι η βελτίωση αυτού του τόπου βρίσκεται στα χέρια όλων μας και εξαρτάται από τις επιλογές μας. Έτσι, στα social media, στο διαδίκτυο, στον δρόμο, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στον Τύπο και αλλού, η προτροπή γίνεται ξεκάθαρη, με εικόνες και λέξεις που αφορούν όλους μας, με το εξής κεντρικό μήνυμα:

«Κάνε κάτι για να ακούγεσαι στην Ευρώπη»


Η εκστρατεία καλεί το κοινό να ενδυναμώσει την Κύπρο στην Ευρώπη, με ανθρώπους που μπορούν να συμμετέχουν αποτελεσματικά στο Ευρωκοινοβούλιο, ψηφίζοντας ΕΔΕΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top