Επίθεση σε κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες – Την δάγκωσε στο χέρι – VIDΕΟ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
11.05.2019 - 17:14
Θύμα επίθεσης έπεσε μικρό κορίτσι καθώς βρισκόταν στο λεωφορείο πηγαίνοντας στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η 10χρονη δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να αντιδράσει, καθώς έχει τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις ενός 2χρονου, με την ανάπτυξή της να έχει καθυστερήσει.
Η μικρούλα, έφευγε από το σχολείο της με το σχολικό λεωφορείο, όταν δεύτερο κοριτσάκι της επιτέθηκε και την δάγκωσε επανειλημμένα στο χέρι.
Οι γονείς της, Lynn Waldron-Moehle και Chad Waldron, ανέφεραν στον ξένο Τύπο πως όταν πήγε στο σπίτι ήταν απαρηγόρητη και κρατούσε το χεράκι της. Τότε ήταν που είδαν τα τραύματα της μικρής.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν η μικρή καθόταν πίσω από τον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την επίθεση.
Το σχολείο ενημερώθηκε άμεσα για το σχετικό περιστατικό και εξετάζεται το βίντεο του λεωφορείου, ενώ όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, θα προστεθούν καθηγητές στο λεωφορείο για να επιβλέπουν τα παιδιά κατά την μετάβασή τους από και προς το σχολείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το κορίτσι που επιτέθηκε στην 10χρονη έφυγε από το σχολείο.
Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό.