ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Κτύπησε στο μπροστινό όχημα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο - Μεθυσμένος ο οδηγός...

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Κτύπησε στο μπροστινό όχημα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο - Μεθυσμένος ο οδηγός...

Μεθυσμένος οδηγός, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα.

Γύρω στις 8 το βράδυ της Κυρικής (12/5) αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος.

Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 60χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 52χρονος ο οποίος μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση κεφαλής. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.

Στον 60χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 96μg ενώ η ένδειξη του τελικού ελέγχου ήταν 86μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στους υπόλοιπους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE