LIFESTYLE

EUROVISION 2019: Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τον τελικό!

EUROVISION 2019: Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τον τελικό!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision έχει ξεκινήσει. Ο μουσικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (18/5). 

Ο μουσικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί απόψε με την Κύπρο και η Τάμτα στην 11η θέση, ενώ η  Κατερίνα Ντούσκα θα εμφανιστεί στην 13η θέση.

Ο τελικός της 64ης διοργάνωσης θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ 1 στις 22:00, ενώ τον σχολιασμό και την παρουσίαση του διαγωνισμού αναλαμβάνουν οι Τάσος Τρύφωνος και Ευριδίκη Θεοκλέους. 

Οικοδεσπότες και του τελικού θα είναι ο Ερέζ Ταλ, η Μπαρ Ραφαέλι, ο Ασσί Αζάρ και η Λούσι Αγιούμπ.

Στον τελικό παίρνουν μέρος 26 χώρες που προέκυψαν από τους δύο ημιτελικούς, τις χώρες των «Big Five» και την διοργανώτρια χώρα.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:
1. Μάλτα
2. Αλβανία
3. Τσεχία
4. Γερμανία
5. Ρωσία
6. Δανία
7. Άγιος Μαρίνος
8. Βόρεια Μακεδονία
9. Σουηδία
10. Σλοβενία
11. Κύπρος
12. Ολλανδία
13. Ελλάδα
14. Ισραήλ
15. Νορβηγία
16. Ηνωμένο Βασίλειο
17. Ισλανδία
18. Εσθονία
19. Λευκορωσία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. Γαλλία
22. Ιταλία
23. Σερβία
24. Ελβετία
25. Αυστραλία
26. Ισπανία

Στη σκηνή του Εκθεσιακού Κέντρου που φιλοξενεί την 64η διοργάνωση θα εμφανιστεί η παγκόσμια σούπερ σταρ Μαντόνα, η οποία θα παρουσιάσει δύο τραγούδια. Το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X», και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου και τη διαχρονική της επιτυχία «Like a Prayer».

Στη σκηνή επίσης θα ανέβει και η Ελένη Φουρέιρα, -που πέρσι έφτασε στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού, εκπροσωπώντας την Κύπρο, όπως και άλλα γνωστά ονόματα που συμμετείχαν σε προηγούμενες χρονιές και κατάφεραν να κερδίσουν μια αρκετά υψηλή θέση.

Όσον αφορά την Ελένη Φουρέιρα θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Στον τελικό ψηφίζουν και οι 41 χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Επίσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από την επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης (Eurovision Song Contest App).

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top