LIFESTYLE

EUROVISION 2019: Πέφτουν τα στοιχήματα για Κύπρο και Ελλάδα -ΠΙΝΑΚΑΣ

EUROVISION 2019: Πέφτουν τα στοιχήματα για Κύπρο και Ελλάδα -ΠΙΝΑΚΑΣ

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ το βράδυ του Σαββάτου (18/05). 

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στις δύο εκπροσώπους Κύπρου και Ελλάδας, οι οποίες έχουν ήδη ολοκληρώσει και τις τελευταίες τους πρόβες πριν τον μεγάλο τελικό.  

Ωστόσο, τα στοιχήματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για την Τάμτα και την Κατερίνα Ντούσκα, αφού μέρα παρά μέρα τα βλέπουμε να πέφτουν στην κατάταξη και να βγαίνουν εκτός της δεκάδας.  

Το πρωί του Σαββάτου και λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το Replay βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ η Ελλάδα με το ‘Better Love’ βρίσκεται ακόμη πιό κάτω στην 16η θέση.  

Φυσικά η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα δεν επηρεάζονται από τα στοιχήματα και προχωρούν ακάθεκτες για την μεγάλη βραδιά. Πάντως οι δύο τραγουδίστριες σε δηλώσεις τους μας άφησαν υπονοούμενα ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε αλλαγές στις εμφανίσεις τους στην σκηνή.  

Δείτε τον σχετικό πίνακα στοιχημάτων: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top