ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην «Αρένα» – Τελειώνει το… «ΜΑΡΤΥΡΙΟ» της Ομόνοιας

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην «Αρένα» – Τελειώνει το… «ΜΑΡΤΥΡΙΟ» της Ομόνοιας

ΑΕΚ και Ομόνοια αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής (19/05, 19:00) στην «Αρένα», στο πλαίσιο της 32ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος (10ης στα πλέι-οφ).

Το παιχνίδι έχει… μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ομάδα της Λάρνακας θέλει πάση θυσία το «τρίποντο», για να τερματίσει οριστικά στη 2η θέση και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή αντεπίθεση που ξεκίνησε από την ημέρα που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Βέβαια, η ΑΕΚ θα τερματίσει 2η ακόμα και με ισοπαλία ή και ήττα, αν ο Απόλλωνας δεν κερδίσει την ίδια ώρα τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», αφού τη δεδομένη στιγμή είναι στο +1 από τους «κυανόλευκους» και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, όμως οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να πετύχουν το στόχο τους με τα… δικά τους πόδια και χωρίς να τους νοιάζει η εξέλιξη του αγώνα στο «Αμμοχώστος».

Λόγω του ότι υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα αγωνιστεί ο Καταλά, ο οποίος θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και θα τιμηθεί μάλιστα από τη διοίκηση, αλλά και ο Ιβάν Τρισκόφσκι που κυνηγά την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ (σσ. είναι στη 2η θέση με 15 γκολ, όσα έχει πετύχει και ο Χουράδο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Νέμετς με 16).

Μετά το τέλος του αγώνα, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, θα ακολουθήσουν βραβεύσεις ατόμων για τα επιτεύγματα και την προσφορά τους (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», αυτό της Ομόνοιας, το μοναδικό, ας το πούμε «κίνητρο», είναι να μπει ένα τέλος τέλος στο ντροπιαστικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών στα πλέι-οφ, για να τελειώσει με θετικό αποτέλεσμα μία ακόμα… «εφιαλτική» σεζόν, που έχει γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση τα τελευταία χρόνια στο ιστορικό «τριφύλλι» και άπαντες ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει άλλη παρόμοια τα επόμενα χρόνια.

Οι «πράσινοι» οι οποίοι θυμίζουμε ότι… μπήκαν από «σπόντα» στο Α΄ γκρουπ, λόγω της τιμωρίας της Ανόρθωσης στην πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο, θα τερματίσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην «Αρένα», όμως αυτό δεν τους εμποδίζει από το να παλέψουν για το βαθμολογικό κέρδος, για να ξεκολλήσουν από τους 36 πόντους.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να βρει κίνητρο σε ένα τέτοιο ματς, ειδικά όσοι ξέρουν πως τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος», γι΄ αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει γερό… «ανακάτεμα της τράπουλας» λόγω και των πολλών απουσιών, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός για το ματς με την ΑΕΚ:

Αλέξανδρος Αντωνίου, Τόμας Μεχίας, Χρίστιαν Φώτη, Κρίστιαν Μανρίκε, Αλμπέρτο Λόρα, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Μιχάλης Γαβριήλ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κρις Μόντες, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Λοΐζος Λοΐζου, Ανδρόνικος Κακουλλής, Νταβίντ Ραμίρεζ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντάρμπισαϊρ, Γκόμεθ, Χριστοφή, Τζιωνής, Ατζαγκούν, Ζίβετς, Παναγή και Άλεξ (ένιωσε ενοχλήσεις και θα περάσει από εξετάσεις).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top