ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του Δ. Χριστόφια

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση  υγείας του Δ. Χριστόφια

Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή, αναφέρει ιατρικό ανακοινωθέν, σημειώνοντας ότι από το βράδυ της Τρίτης 21/5, ο κ. Χριστόφιας υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.


Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια συνεδρίας της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του νωρίτερα, στην παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας και Λοιμωξιολόγου από το εξωτερικό, αξιολογήθηκε η μέχρι τώρα κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόφια, ενώ επαναξιολόγηση θα γίνει και αργότερα εντός της ημέρας.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Στο ανακοινωθέν σημειώνεται ότι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top