ΔΙΕΘΝΗ

Τρελαίνει κόσμο η Ενέρτζια του Κωνσταντινίδη

Τρελαίνει κόσμο η Ενέρτζια του Κωνσταντινίδη

Η εντυπωσιακή πορεία της ρουμανικής Ενέρτζια στο Eurochallenge συνεχίζεται και χθες βράδυ πέτυχε εντυπωσιακή νίκη και με επιβλητικό τρόπο απέναντι στη γαλλική Λε Μανς.

Η Ενέρτζια με την καθοδήγηση του Κύπριου προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη συνέτριψε τους Γάλλους με 84-60 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που έγινε στη Ρουμανία και θέλει άλλη μια νίκη για να πάρει την πρόκριση για το Final Four του Eurochallenge.

Αύριο θα γίνει ο δεύτερος αγώνας στη Γαλλία και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει στη Ρουμανία αφού η Ενέρτζια με την πρώτη θέση που πήρε στον όμιλο της έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης κάνει πολύ αξιόλογο έργο και έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα. Τυγχάνει την καθολικής αναγνώρισης των διοικούντων και του κόσμου που χθες βράδυ στήριξε την ομάδα γεμίζοντας το γήπεδο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top