ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε «βουτιά» η θερμοκρασία - Αισθητά χαμηλή - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε «βουτιά» η θερμοκρασία - Αισθητά χαμηλή - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερµή αέρια µάζα αναµένεται από τη ∆ευτέρα 27/05.

Το βράδυ του Σαββάτου 25/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 26/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα 27/05, την Τρίτη 28/05 και την Τετάρτη 29/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναµένεται περαιτέρω αισθητή άνοδος της θερµοκρασίας.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν το Σάββατο 25/05 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευµα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top