Συνολικά 250 αστυνομικοί θα εργαστούν στην επαρχία Λάρνακας για τις Ευρωεκλογές

Συνολικά 250 αστυνομικοί θα εργαστούν στην επαρχία Λάρνακας για τις Ευρωεκλογές

Συνολικά 250 αστυνομικοί θα εργαστούν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας σήμερα Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου, «σήμερα συνολικά 250 αστυνομικοί θα εργαστούν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενώ δόθηκαν οδηγίες να μην παραχωρηθούν άδειες σε μέλη της Δύναμης για τη σημερινή ημέρα».

Πρόσθεσε ότι «στην ΑΔΕ Λάρνακας λειτουργεί Κέντρο Χειρισμού Κρίσεων με υπεύθυνο αξιωματικό της  Δύναμης».

Ανέφερε ακόμα ότι «η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έλαβε αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο στο οδόφραγμα του Περγάμους απ’ όπου αναμένεται να περάσουν οι Τ/κ ψηφοφόροι όσο και στο εκλογικό κέντρο όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Στο συγκεκριμένο κέντρο αλλά και στην πόλη της Λάρνακας θα υπάρχει αντιοχλαγωγική ομάδα η οποία θα κινηθεί σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου «η πόλη και επαρχία Λάρνακας έχει χωριστεί σε δύο τομείς οι οποίοι επιβλέπονται από περίπολα της Αστυνομίας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE