Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων για τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στην Παρεκκλησιά και με εξαίρεση την Παρασκευή, πριν από την αναχώρηση για την Ουκρανία οι διεθνείς μας θα προπονηθούν και το Σάββατο και το πρωϊ της Κυριακής.

Από την Τρίτη στην προετοιμασία της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Μάριος Περατικός (Αγία Νάπα) και μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα από τραυματισμούς.

Η Εθνική μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με αντίπαλο την Ουκρανία στις 3 Ιουνίου και την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας Ισραήλ – Βουλγαρία. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρεμιέρας θα καθοριστεί το πρόγραμμα με τους αγώνες της 5ης Ιουνίου.

**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE