VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, είχε δηλώσει στις 15 Μαΐου πως "με την ολοκλήρωση διαβουλεύσεων" για το ζήτημα αυτό "και την κατάληξη των νομοσχεδίων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα την 1η Ιουνίου».
Αύριο το πρωί θα γίνει, στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα επίσημα. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα το μεσημέρι αύριο, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής/παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Στις 11.30 σήμερα ο κ. Νικολάου θα δώσει συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα προβεί απολογισμό του έργου που επιτεύχθηκε κατά την εξαετή θητεία του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




