Ανέλαβε τη θέση «πυροβολώντας» την Αστυνομία ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης – VIDEO

Ανέλαβε τη θέση «πυροβολώντας» την Αστυνομία ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης – VIDEO

Αιτιολογώντας την παραίτηση Ιωνά και «βάλλοντας» κατά της Αστυνομίας, ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο Γιώργος Σαββίδης.

Στις δηλώσεις του ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε πως αναλαμβάνει τη σκυτάλη ενός πολύ σημαντικού υπουργείου, μετά την παραίτηση του φίλου του Ιωνά Νικολάου.

Μια παραίτηση που όπως είπε ο κύριος Σαββίδης, τον οδήγησε «η πολιτική ευθιξία και το πολιτικό ήθος λόγω παραλήψεων μελών του αστυνομικού σώματος».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ανέφερε πως «είναι με ιδιαίτερη λύπη που αποχωρίζομαι των υπηρεσιών ενός εκ των στενότερων και ικανότερων συνεργατών μου».

Παράλληλα ο Πρόεδρος δήλωσε πως «είμαι πεπεισμένος ότι στη βάση της αντικειμενικότητας, της αμεροληψίας, της επαγγελματικότητάς και του ζήλου που σας διακρίνει, να ανταποκριθείτε στο δύσκολο ομολογουμένως έργο που σας ανατίθεται».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=7DXy5_8rNAc

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE