ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έριξαν «φως» στην τραγωδία τα αποτελέσματα της νεκροτομής

 ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έριξαν «φως» στην τραγωδία τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Νέα τραγωδία με 5μηνο βρέφος, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/5).

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα στις 23:00  το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του με τους γονείς να αναφέρουν ότι το βρέφος τις τελευταίες δύο ημέρες είχε υψηλούς πυρετούς.

Φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του έριξε η νεκρόψία στη σορό του 5μηνου βρέφους η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2/6 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα ο θάνατος του βρέφουςοφείλεται σε αφυδάτωση εξαιτίας γαστρεντερίτιδας και υψηλού πυρετού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE