ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι έγινε στο ετήσιο σεμινάριο καλαθοσφαιριστών Κύπρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τι έγινε στο ετήσιο σεμινάριο καλαθοσφαιριστών Κύπρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου.

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε το πρακτικό κομμάτι, το οποίο έγινε στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λευκωσία. Εισηγητές της 1ης ημέρας του σεμιναρίου ήταν ο Έλληνας προπονητής, Τάκης Καλατζής, και ο προπονητής του Κεραυνού Στροβόλου, Χριστόφορος Λειβαδιώτης.

Κατά την δεύτερη ημέρα υπήρξε το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου. Εισηγητές για την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου ήταν ο έμπειρος Κύπριος τεχνικός, Αντώνης Κωνσταντινίδης, και ο Τάκης Καλατζής.

Επίσης είχαμε και διάλεξη από την κα Μελίνα Πύργου, Πρέσβειρα Προστασίας για τα Δικαιώματα του Παιδιού της ΚΟΚ καθώς και τη κα Λήδα Κουρσουμπά, Επιτρόπου για την Προστασία των Παιδιών, με θέμα «Δικαιώματα των παιδιών/καλαθοσφαιριστών».

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων ακολούθησαν βραβεύσεις εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου. Βραβεύθηκαν όλοι οι προπονητές που κατέκτησαν τίτλο στα πρωταθλήματα της ΚΟΚ κατά την περίοδο 2017-18, όπως και οι δύο εισηγήτριες του σεμιναρίου, Μελίνα Πύργου και Λήδα Κουρσουμπά.

Την ύψιστη τιμή της ημέρας έλαβαν δύο άνθρωποι με τεράστια προσφορά στο άθλημα της καλαθόσφαιρας. Ο λόγος για τον Λουκή Τερεζόπουλο και τον Πέτρο Χατζηχριστοδούλου. Δύο δημοσιογράφοι με τεράστια προσφορά στο άθλημα του μπάσκετ, για περισσότερο από 40 χρόνια.

Το σεμινάριο του ΣΠΚΚ επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε την στήριξη της Ομοσπονδίας προς τους Κύπριους προπονητές, στέλνοντας μήνυμα για να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα σωματεία.

Η ιστοσελίδα της ΚΟΚ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΣΠΚΚ, Αντώνη Ρουσσάκη, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο οποίος μας ανέφερε για την διεξαγωγή του σεμιναρίου:

«Ήταν με μεγάλη χαρά που είδαμε σημαντική συμμετοχή και στο φετινό σεμινάριο του συνδέσμου μας. Τα θέματα που παρακολουθήσαμε κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ήταν εξαιρετικά και πολύ εποικοδομητικά προς όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εισηγητές του σεμιναρίου, Τάκη Καλατζή, Αντώνη Κωνσταντινίδη, Χριστόφορο Λειβαδιώτη, Μελίνα Πύργου και Λήδα Κουρσουμπά, για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

Θέλω επίσης να συγχαίρω όλους όσους βραβεύθηκαν εκ μέρους του συνδέσμου. Όλοι οι προπονητές που κατάφεραν την σεζόν 2017-18 να κατακτήσουν πρωταθλήματα με τις ομάδες τους. Η επιτυχία ήρθε έπειτα από σκληρή δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τους Λουκή Τερεζόπουλο και Πέτρο Χατζηχριστοδούλου. Πρόκειται για δύο στρατιώτες του μπάσκετ, με τεράστια και πολύτιμη προσφορά προς το αγαπημένο μας άθλημα εδώ και μισό αιώνα περίπου. Τους ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έκαναν και όλα όσα πρόσφεραν στην κυπριακή καλαθόσφαιρα και όλα όσα θα κάνουν στο μέλλον.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στήριξη στην ετοιμασία του σεμιναρίου αλλά και στην διαχρονική πολύ καλή σχέση που διατηρούμε».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top