Τον παικταρά που ήθελε στην Ομόνοια, τον θέλει και τώρα…

Τον παικταρά που ήθελε στην Ομόνοια, τον θέλει και τώρα…

Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Νίκου Καρέλη έπεσε στο μεταγραφικό τραπέζι του Ατρόμητου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου, γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο επιθετικό από την περίοδο της κοινής θητείας τους στον Παναθηναϊκό. Και στο πρόσωπό του βλέπει μια πολύ καλή λύση για τον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Κουλούρη.

Παρεμπιπτόντως, ο κόουτς είχε βάλει στο «σημάδι» τον Καρέλη απ΄την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ομόνοιας και είχε πολύ το όνομά του στην καλοκαιρινή μεταγραφική λίστα της κυπριακής ομάδας.

Εσχάτως, θα τον ήθελε με τα…χίλια στον Ατρόμητο, ωστόσο το κασέ του Καρέλη θα πρέπει να πέσει θεαματικά για να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για την μετακόμισή του στη δυτική όχθη.   

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE