Όλοι μαζί για την ΑΕΛ

Όλοι μαζί για την ΑΕΛ

Eίναι υπόθεση όλων η ΑΕΛ αλλά και η οικονομική της στήριξη. Αυτό ήταν το μήνυμα ΤΟΥ Θεόδωρου Αντωνίου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

 Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ αναφερόμενος στο κάλεσμα που έκανε ο κ Σοφοκλεους τόνισε «Ότι μπορεί ο καθένας ακόμα και με μίνιμουμ τις 100 μετοχές που ισοδυναμούν με 50 ευρώ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους για αρκετά χρόνια έφερε στην ΑΕΛ αυτή τη σιγουριά. Πλέον πρέπει να αντιληφθούμε ότι και η ΑΕΛ έχει επηρεαστεί από την κρίση. Ειδικά η ομάδα μας επηρεάστηκε από τις τιμωρίες και πρόστιμα. Πλέον, δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά είναι υπόθεση όλων μας.Είμαστε οικογένεια και θα πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο. Θα πρέπει όλοι να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν. Για πρώτη φορά η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους, ζητά άμεσα τη βοήθεια του κόσμου της ΑΕΛ. Θέλουμε και οι πιο επ8ιφανείς ΑΕΛίστες να έρθουν κοντά. Και αυτοί που έχουν την ευχέρεια και αυτοί που μπορούν να δώσουν μόνο 50 ευρώ»

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE