ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στόχος τα 2 εκ τουρίστες και 2 δις δολάρια έσοδα, δήλωσε ο νέος λεγόμενος «υπουργός τουρισμού»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στόχος τα 2 εκ τουρίστες και 2 δις δολάρια έσοδα, δήλωσε ο νέος  λεγόμενος «υπουργός τουρισμού»

Χρειάζεται μια νέα προοπτική στον τομέα του τουρισμού δήλωσε ο νέος «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Ουνάλ Ουστέλ λέγοντας ότι στόχος στο «κυβερνητικό» πρόγραμμα είναι να φτάσουν τα 2 εκατομμύρια τουρίστες και τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα.


 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ», ο κ. Ουστέλ ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν συνομιλίες με την Τουρκία για την αύξηση των αεροπορικών δρομολογίων και την μείωση των φόρων (στα εισιτήρια). Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, πρέπει όλοι στην «χώρα» να πιστέψουν στον τουρισμό, δήλωσε ο «υπουργός τουρισμού».
 
Για την αύξηση των αεροπορικών δρομολογίων από και προς την Τουρκία, είπε, θα αυξήσουν τις επαφές τους με Τούρκους αρμοδίους τόσο από το «υπουργείο» του και το «υπουργείο μεταφορών», όσο και από την «πρωθυπουργία» και το γραφείο του «αναπληρωτή πρωθυπουργού». Θα ζητήσουν, σημείωσε, αύξηση των ναυλωμένων πτήσεων από τις Τουρκικές Αερογραμμές και την μείωση του φόρου αεροδρομίων, πράγμα που θα μειώσει το κόστος των εισιτηρίων.
 
Θα λάβουν επίσης, ανέφερε, μέτρα για το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος σε τουριστικές μονάδες αλλά και για να χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία κυρίως τοπικά παραγόμενα προϊόντα. Πρόσθεσε ότι σημαντική είναι και η επαναλειτουργία της «τουριστικής σχολής» που από τον Σεπτέμβρη θα δέχεται και πάλι σπουδαστές και θα έρθουν σε επαφή με τους ξενοδόχους για την πρόσληψη εκπαιδευμένου προσωπικού.
 
Ακόμα και αν βρίσκονται κάτω από «εμπάργκο», όπως είπε ο «υπουργός τουρισμού», το ψευδοκράτος είναι «ένα κομμάτι παραδείσου και γι’ αυτό θα εντατικοποιήσουν την εκστρατεία προβολής του πολιτιστικού πλούτου, της φυσικής ομορφιάς και μια πιο εντατική προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
 
Ο κ. Ουστέλ ανακοίνωσε ότι εντός Ιουνίου θα γίνουν οι πληρωμές για τις επιδοτήσεις/κίνητρα στον τουριστικό τομέα, θα συγκαλέσει τους αρμόδιους του τομέα για συζήτηση των προβλημάτων και χάραξη πολιτικής. Φαίνεται ότι χάσαμε αυτή τη σεζόν αλλά το 2020 θα είναι η χρονιά του τουρισμού, πρόσθεσε.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top