Το μήνυμα του Κύπριου τεχνικού για την αποχώρηση του από τον Ερμή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το μήνυμα του Κύπριου τεχνικού για την αποχώρηση του από τον Ερμή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κύπριος προπονητής, Ανδρέας Μιχαήλ, ο οποίος αποχώρησε από την ακαδημία του Ερμή, ανάρτησε το πιο κάτω μήνυμα στο Facebook:

«Λόγω της αποχώρησης μου από τον Ερμή Αραδίππου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, την Επιτροπή Ακαδημίας, τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε.

Νιώθω πολύ χαρούμενος που με συλλογική προσπάθεια, πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE