ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζ΄ Επαρχιακό Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Λευκωσίας: Την ερχόμενη Κυριακή ο τέταρτος αγώνας

Ζ΄ Επαρχιακό Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Λευκωσίας: Την ερχόμενη Κυριακή ο τέταρτος αγώνας

Με τη διεξαγωγή του τέταρτου πρωταθληματικού αγώνα, την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, συνεχίζεται το Ζ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής που διοργανώνει η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και στηρίζει η Επαρχιακή Επιτροπή της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας.

Όπως και στους προηγούμενους αγώνες, την Κυριακή οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε σύνολο 50 δίσκων από έξι διαφορετικούς βατήρες σπόρτιγκ.

Με τη διεξαγωγή των τριών πρώτων αγώνων, στην ομαδική κατάταξη προηγούνται οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων, «Σπίθα» Λατσιών με 509/600, «Ταμασού» Ορεινής με 494/600 και «Φτέλια» Γερίου με 488/600.

Στην ατομική κατάταξη στις διάφορες κατηγορίες, ο Ρένος Θεοφάνους της Κ.Ε Λυθροδόντα προηγείται στην Α’ κατηγορία των κυνηγών με 134/150 και ακολουθούν οι Νίκος Χριστοδούλου του Κ.Σ Αγίου Επιφανίου με 133/150 και ο Σάββας Ιωάννου του Κ.Σ «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς με 132/150.

Στη Β’ κατηγορία, επικεφαλής βρίσκεται ο Ξάνθος Χριστοδούλου του Κ.Σ Ταμασού και ακολουθούν ο συναθλητής του Μιχάλης Μαυρής με 118/150 και ο Σώζος Σεϋμένης του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου με 116/150, ενώ στους βετεράνους κυνηγούς, ο Θανάσης Κωνσταντίνου του «Πολύκαττου» βρίσκεται στην πρώτη θέση με 130/150 και στους έφηβους ο Γιάννης Νεοφύτου του «Πανσόλειου» συγκεντρώνει 104/150.

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ανδρέας Κλαγγίδης της ΣΚΟΚΕΡ προηγείται στην Α’ κατηγορία με 138/150 και ο Κώστας Χρίστου του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου στη Β’ κατηγορία με 125/150, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές ο Κυριάκος Πατσαλίδης της ΣΚΟΚΕΡ βρίσκεται επικεφαλής με 87/100.

Το Ζ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής θα ολοκληρωθεί με τον πέμπτο αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 7 Ιουλίου και από τους πέντε αγώνες, για κάθε ομάδα και κάθε αθλητή θα ληφθούν υπόψη τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι πρωταθλητές θα αναδειχτούν στο σύνολο των 200 δίσκων και οι πρωταθλήτριες ομάδες στο σύνολο των 800 δίσκων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top