Επιτέθηκε σε ανθρώπους ο σκύλος που τρώει τα γατάκια στο πάρκο Αθαλάσσας – Ανθρωποκυνηγητό από Αστυνομία

Επιτέθηκε σε ανθρώπους ο σκύλος που τρώει τα γατάκια στο πάρκο Αθαλάσσας – Ανθρωποκυνηγητό από Αστυνομία

Ο σκύλος δεν έμεινε μόνο στις γάτες αλλά επιτέθηκε και σε ανθρώπους. Ο ιδιοκτήτης δεν φάνηκε συνεργάσιμος όταν γυναίκα του ζήτησε να τον δέσει γιατί είναι επικίνδυνος. Αρκέστηκε στο να την στείλει στο νοσοκομείο.

Προειδοποιήσαμε εδώ και καιρό σχετικά με τα περιστατικά κτηνωδίας εναντίον των γάτων του πάρκου και το σκυλί που επιτιθόταν προς αυτά. 

Μάλιστα, σε ένα από τα παλαιότερα ρεπορτάζ μας, είχαμε αναφερθεί από την μορφή ερωτήματος στην περίπτωση που ο σκύλος δεν έμενε ικανοποιημένος από τα γατάκια, και επέλεγε κάποιο μωρό για το «παιχνίδι» του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο γιατί του είπε: «Δέστε τον, είναι επικίνδυνος»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πέραν των επιθέσεων σε γάτες και ανθρώπους που ο ιδιοκτήτης του σκύλου – δολοφόνου στο πάρκο της Αθαλάσσας, τον εκπαίδευσε να κάνει, ο ίδιος αντιδρά και σε παρατηρήσεις περαστικών που του επέστησαν την προσοχή. 

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στις 5.30, γυναίκα η οποία συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του σκύλου κατά την ώρα που τον έπαιρνε για βόλτα, του ζήτησε να τον δέσει, καθώς φαίνεται επικίνδυνος.

Ο ιδιοκτήτης δε, αντί να σεβαστεί την επιθυμία της γυναίκας, την έσπασε του μούτρα με μια μπουνιά, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο. 

Εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία – Κατέβηκε με σκύλους το ΤΑΕ – Σάρωσε τη γειτονία

Σήμερα, το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, επισκέφθηκε το πάρκο Αθαλάσσας και άρχισε να ερευνά το μέρος όπου γίνονται οι επιθέσεις κατά των γάτων του πάρκου. 

Εδώ και 24 ώρες αναζητούν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τις οποίες κατέχουν, τον ιδιοκτήτη ενός καφέ με άσπρο χρώματος σκύλο, φυλής Pit bull. Η Αστυνομία, κατέχει συγκεκριμένη περιγραφή του ιδιοκτήτη, ο οποίος όπως είμαστε να θέση να γνωρίζουμε δεν είναι Κύπριος.      

Επιπλέον, τα μέλη του ΤΑΕ επισκέφθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα – κλειδιά, όπως συγκεκριμένο κτηνίατρο, αναζητώντας πληροφορίες. Ενημερωμένη πηγή αναφέρει στην ιστοσελίδα μας ότι η Αστυνομία μέχρι και αυτή την ώρα επισκέπτεται σπίτια ιδιοκτητών Pit bull, αναζητώντας την άκρη του νήματος. 

Επιτέθηκε και σε ανθρώπους και μωρά ο σκύλος

Ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν στην ιστοσελίδα μας ότι ο σκύλος τις τελευταίες μέρες επιτέθηκε σε μωρά, αλλά και ενήλικες, τόσο εντός, όσο και εκτός του πάρκου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.