Εγγλέζου και Μιντίκκης στο Γυμνάσιο Βεργίνας (Φωτογραφίες)

Εγγλέζου και Μιντίκκης στο Γυμνάσιο Βεργίνας (Φωτογραφίες)

Η ΑΕΚ συνεχίζει το κοινωνικό της έργο και σήμερα αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Βεργίνας στη Λάρνακα.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ:

Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Νικόλα Εγγλέζου και Κωνσταντίνο Μιντίκκη, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Γυμνάσιο Βεργίνας στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς τους σχετικά με την βία στα γήπεδα.

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση και διάλογο προκειμένου τα παιδιά να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος, ακολούθως οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE