LIFESTYLE

Η πρώτη αντίδραση Αριστοτέλους όταν είδε την Αγαπητού στην θέση της στην εκπομπή

Η πρώτη αντίδραση Αριστοτέλους όταν είδε την Αγαπητού στην θέση της στην εκπομπή

Έσταξε μέλι για την Χριστιάνα Αριστοτέλους η Κατερίνα Αγαπητού, που ως γνωστό, αυτό το διάστημα, την αντικαθιστά στην παρουσίαση της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα».

Σε συνέντευξη της η Κατερίνα Αγαπητού στο περιοδικό “Tv Mania”, ρωτήθηκε για την σχέση της με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, την πρώτη αντίδραση όταν την είδε να κάθεται στην πολυθρόνα της και πώς αισθάνεται η ίδια που φορά το κοστούμι της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Αγαπητού, ανέφερε ότι η Χριστιάνα είναι ένα άτομο που εκτιμά, σέβεται και αγαπάει πάρα πολύ. «Την θαυμάζω γιατί από το μηδέν, με επιμονή και υπομονή, κατάφερε να γίνει το πρώτο όνομα στην Κύπρο. Κι αυτό το πράγμα για μένα είναι respect», ανέφερε.

Όσον αφορά την πρώτη αντίδραση της Χριστιάνας που την είδε να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής της, η Κατερίνα ανέφερε ότι στο πρώτο τηλεφώνημα, προτού της πει οτιδήποτε την πρόλαβε και είπε: «Οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή σου αρέσει να μου λε. Είναι δική σου η εκπομπή. Εσύ είσαι το ‘Με αγάπη Χριστιάνα’».

Συμπλήρωσε ότι τα σχόλια της Αριστοτέλους ήταν πολύ θετικά.

Για το πώς αισθάνεται που «φοράει» το κοστούμι της Αριστοτέλους, είπε ότι έχει άγχος και ευθύνη. «Θέλω να παραδώσω την εκπομπή πίσω στην Χριστιάνα τόσο επιτυχημένα όσο την παρέλαβα. Νιώθω ευγνώμων κι ευχαρίστηση για την πρόταση που μου έκανε να την αντικαταστήσω. Θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη», ήταν τα λόγια της.

Σε άλλη ερώτηση της συνάντευξης, η Κατερίνα Αγαπητού ανέφερε: 'Δεν υπάρχει άλλη Χριστιάνα και δεν θα υπάρξει'. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top