ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγές επί ΑΛΛΑΓΩΝ στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Απόλλωνα – Στην ΠΡΙΖΑ ο Πίττας

Αλλαγές επί ΑΛΛΑΓΩΝ στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Απόλλωνα – Στην ΠΡΙΖΑ ο Πίττας

Αλλάζει σημαντικά ο προπονητικός… χάρτης στις ακαδημίες του Απόλλωνα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φεύγουν αρκετοί παλαίμαχοι παίχτες της ομάδας, που εργάζονταν στα τμήματα υποδομής. 

Ο Χρήστος Γερμανός, από προπονητής στις ακαδημίες, πλέον εντάσσεται στο επιτελείο συνεργατών του Αυγουστή στην επαγγελματική oμάδα. Αντικαθιστά τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, ο οποίος ανέλαβε την Κ-19.

Μετά από 21 χρόνια δεν θα είναι πλέον στο τημ των προπονητών ο Μαρίνος Ερμογένους. Πιάνει δουλειά στα φυτώρια του Άρη.

Αλλάζει αθλητικές φόρμες ένας ακόμα παλαίμαχος παίχτης των κυανολεύκων, ο Φίλιππος Φιλίππου, ο οποίος θα εργάζεται στην ομάδα Κ-19 της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του προπονητών του Απόλλωνα, ο πρώην διεθνής αμυντικός Μάριος Χαραλάμπους. Θα αποφασίσει προσεχώς, ποιος θα είναι ο επόμενος του σταθμός.

Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών είναι ο Πάμπος Πίττας. Είναι στην πρίζα τις τελευταίες μέρες, έχει συνεχείς επαφές με υποψήφιους προπονητές. Έχει προσληφθεί ο Ζε Βίτορ, ο Πορτογάλος πρώην παίχτης της ΑΕΛ, ο οποίος ζει μόνιμα στην Λεμεσό τα τελευταία χρόνια.

Να διευκρινίσουμε ότι με εξαίρεση την ομάδα Κ-19, τα υπόλοιπα «κομμάτια» της ακαδημίας είναι κάτω από την ομπρέλα του σωματείου. Ο πρόεδρος Μαρίνος Ευσταθίου, είναι ως γνωστό και αντιπρόεδρος της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top