ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Samsung Electronics HELLAS συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Τεχνολογίας, Πληροφοριών & Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

H Samsung Electronics HELLAS συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Τεχνολογίας, Πληροφοριών & Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

H Samsung Electronics Hellas συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Κύπρου που διοργανώνει η IMH στην Κύπρο.

Ο κ. Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο, και ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του συνεδρίου, μίλησε με θέμα “An Intelligent IoT (Internet of Things) to Simplify Things”, επεξηγώντας πώς ένα έξυπνο IoT μπορεί να απλοποιήσει την καθημερινή μας ζωή εντός και εκτός σπιτιού, στο γραφείο ή ακόμα και στο αυτοκίνητο.


Συγκεκριμένα ο κος Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε στο Connected Living, το όραμα της Samsung για τις εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές που διαθέτει στην παγκόσμια αγορά, οι οποίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους έξυπνα, δημιουργώντας έναν κόσμο όπου οι συσκευές και οι υπηρεσίες προσφέρουν στον καταναλωτή μια μοναδική, απρόσκοπτη εμπειρία. H Bixby, η φωνητική βοηθός της Samsung, συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου και έξυπνου οικοσυστήματος, εξελισσόμενη σε μια ανοιχτή πλατφόρμα Artificial Intelligence (AI) που μπορεί να διευρυνθεί και vα υποστηρίξει όλο και περισσότερες συσκευές.

Η Samsung εντείνει τη δράση της στην AI on-device, μια αναπτυσσόμενη τεχνολογία που παρέχει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και ασφαλή λύση τεχνητής νοημοσύνης. Το AI on-device είναι η παροχή προηγμένων chipset AI στις συσκευές του αύριο, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εκμεταλλευτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη ακόμα και χωρίς σύνδεση. Οι λύσεις AI της Samsung σε συνδυασμό με το SmartThings Cloud, την εφαρμογή SmartThings και την ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης 5G, δημιουργούν ένα ισχυρό οικοσύστημα.

Παράλληλα, η κορυφαία εταιρεία καινοτομεί για να βελτιώσει τις συσκευές και τον τρόπο ζωής των χρηστών με γρήγορους ρυθμούς και αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας μέσω ενός φιλικού, έξυπνου και ανεμπόδιστου περιβάλλοντος εργασίας αλλά και ψυχαγωγίας για το χρήστη.

Ολοκληρώνοντας την εισήγησή του, ο κ. Άρης Παρασκευόπουλος δήλωσε: «Η Samsung έχει καταφέρει όχι μόνο να δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα και λύσεις αλλά εξελίχθηκε σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της πληροφορικής και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέες κατηγορίες, που θα επιτρέπουν στον καταναλωτή, να κάνει και να απολαμβάνει όλο και περισσότερα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top