Απίστευτη πατέντα- Κατασκεύασε ανελκυστήρα για δέντρα- VIDEO

Απίστευτη πατέντα- Κατασκεύασε ανελκυστήρα για δέντρα- VIDEO

Έβαλε το μυαλό του να δουλέψει, χρησιμοποίησε τις γνώσεις του στις μηχανές και κατασκεύασε έναν “ανελκυστήρα δέντρων”.

Έξι χρόνια χρειάστηκε ένας ινδός, για να καταφέρει το τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Σάββατο (15/6), η ιστοσελίδα Liveleak.

Τοποθετώντας ένα δίχρονο κινητήρα σε πλαίσιο που κατασκεύασε ο ίδιος και επιστρατεύοντας δύο μικρούς τροχούς και τροχαλία, ο ευφυέστατος Ινδός, κατάφερε να φτιάξει έναν ανελκυστήρα για δέντρα.

Ο χρήστης του μηχανήματος, μπορεί εύκολα να καθίσει στην ιδική θέση και πατώντας γκάζι, να ανεβεί στο δέντρο, χωρίς κανένα κόπο.

Μάλιστα, ο κατασκευαστής του ιδιαίτερου αυτού μηχανήματος, έχει ήδη κατασκευάσει τέσσερεις “ανελκυστήρες” ενώ έχει προσεγγίσει μερικούς μηχανολόγους μηχανικούς, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να καταφέρει να αυξήσει την παραγωγή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE