Υπουργικό: Ενέκρινε τον αντικαταστάτη του Νικόλα Πολύζου

Υπουργικό: Ενέκρινε τον αντικαταστάτη του Νικόλα Πολύζου

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον διορισμό του κ. Κυριάκου Γεωργίου στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ

Τον διορισμό του κ. Κυριάκου Γεωργίου στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού (Εκτελεστικού) Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ενέκρινε την Τρίτη (18/6) το Υπουργικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση που υπέβαλε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, κατόπιν εισήγησης του ΔΣ του ΟΚΥπΥ.

Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ που αφορούν στον διορισμό του Γενικού Διευθυντή υποβάλλονται, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση.

Μετά τον τερματισμό των υπηρεσιών του Γενικού (Εκτελεστικού) Διευθυντή του Οργανισμού Καθηγητή Νικόλαου Πολύζου, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε όπως προχωρήσει στον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή για περίοδο τριών μηνών.

Τα καθήκοντα της θέσης αυτής θα είναι επιπρόσθετα των καθηκόντων που ο κ. Γεωργίου ασκεί ως Γενικός (Εκτελεστικός) Διευθυντής της Διεύθυνσης Λευκωσίας του ΟΚΥπΥ για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE