Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-5, 6-2 από τον Φέλιξ Αλιασίμ και η πορεία του σταμάτησε στα προημιτελικά του «Fever-Tree Championships».

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά σταμάτησε στα προημιτελικά του «Fever-Tree Championships». Το εμπόδιο του Φέλιξ Αλιασίμ αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για τον Έλληνα τενίστα με τον Καναδό να παίρνει τη νίκη με 7-5, 6-2.

Στο πρώτο σετ ο «Στεφ» δημιούργησε διπλό break point στο τρίτο game, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Έτσι, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-5 υπέρ του Αλιασίμ. Ο Καναδός στο επόμενο game έκανε το break στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και έκλεισε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ έκανε γρήγορο break στο πρώτο service game του Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Καναδό να κατακτά το δεύτερο σετ με 6-2.Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα του Τσιτσιπά από τον Αλιασίμ σε ισάριθμους αγώνες.

Πλέον, ο Έλληνας τενίστας ετοιμάζεται για τον Γουίμπλεντον το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE