ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Όχι» από τον Πιτίνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Όχι» από τον Πιτίνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ρικ Πιτίνο ανέτρεψε τα δεδομένα, αρνήθηκε οριστικά την πρόταση του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν και οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για να βρουν νέο προπονητή!

Οριστικό: ο 67χρονος Hall Of Famer δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του νταμπλ, παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει στο «τιμόνι» των «πρασίνων».

Ο Πιτίνο τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και είχε ανακοινώσει πως θα κάνει γνωστή την τελική του απόφαση την Παρασκευή (21/6), αφού πρώτα συζητήσει με την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

Εν τέλει, όπως έγινε γνωστό από τον πιο έγκυρο δημοσιογράφο στις ΗΠΑ, τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Αμερικανός τεχνικός δεν μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την νέα σεζόν και θέλει να κυνηγήσει μια θέση στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, ο 67χρονος τεχνικός λίγο μετά τα tweets του «Βόι» αποχαιρέτησε τους «πράσινους» και υπογράμμισε πως επιστρέφει στην πατρίδα του για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναικού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Πιτίνο στο Twitter.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top