ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλση Χριστόφια: Αποχώρησε από το νοσοκομείο λίγα λεπτά μετά τα μαύρα μαντάτα

Έλση Χριστόφια: Αποχώρησε από το νοσοκομείο λίγα λεπτά μετά τα μαύρα μαντάτα

 Εμφανώς συντετριμμένη, η σύζυγος του Δημήτρη Χριστόφια, αποχώρησε λίγα λεπτά μετά τα άσχημα μαντάτα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Στις 17.45 το απόγευμα (σχεδόν 5 λεπτά μετά τα μαύρα μαντάτα) αποχώρησε η σύζυγος του εκλιπόντος Έλση Χριστόφια εμφανώς συντετριμμένη, συνοδευόμενη από άντρες της φρουράς του.

Η σύζυγος του Δημήτρη Χριστόφια, δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της καθ όλη την διάρκεια που ο τέως Πρόεδρος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, πλαισιούμενος από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη ο κ. Ιωάννου δήλωσε ότι την Παρσκευή (21/6) γύρω στις 17.40 απεβίωσε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας γεννήθηκε στο κατεχόμενο σήμερα από τα τουρκικά στρατεύματα Δίκωμο της επαρχίας Κερύνειας, στις 29 Αυγούστου 1946 και διαμένει στη Λευκωσία. Έγγαμος με την Έλση Χηράτου. Έχει δύο κόρες και ένα γιό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top