Η πρώτη… πράσινη ανάρτηση του Τιάγκο – Η ΑΤΑΚΑ που σίγουρα… άρεσε στους Ομονοιάτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πρώτη… πράσινη ανάρτηση του Τιάγκο – Η ΑΤΑΚΑ που σίγουρα… άρεσε στους Ομονοιάτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παίκτης της Ομόνοιας και επίσημα είναι από την περασμένη Παρασκευή (21/6) ο Τιάγκο Φερέϊρα, μετά και το επιτυχημένο πέρασμα του από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος στην πρώτη του ανάρτηση ως Ομονοιάτης φρόντισε να πωρώσει τους φίλους της ομάδας αναφερόμενος στον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου και έστειλε τις ευχαριστίες του σε όσους τον βοήθησαν να φτάσει εδώ.

Αναλυτικά τι έγραψε:

«Πριν ξεκινήσω την πορεία μου στην Ομόνοια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε να πάω να αγωνιστώ στο μεγαλύτερο club της Κύπρου και που με υποδέχθηκε τόσο καλά.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου Bruna Rodrigues που με έκανε να ωριμάσω και πάντα ήταν στο πλευρό μου, στις καλές και κακές στιγμές, την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου, με ενθαρρύνει και με ενισχύει.

Ευχαριστώ τον Σάββα Σάββα για τη μεγάλη συνεργασία τα τελευταία χρόνια ως εκπρόσωπος μου στην Κύπρο! Και ευχαριστώ όλους όσους που πραγματικά ζητωκραυγάζουν για μένα»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE