Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην Κίνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην Κίνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην Κίνα, εάν δεν καταλήξει σε μια εμπορική συμφωνία με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.

«Θα επιβάλω πρόσθετους δασμούς, πολύ ουσιαστικούς πρόσθετους δασμούς, εάν αυτό δεν λειτουργήσει, εάν δεν καταλήξουμε σε μια συμφωνία», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business.

Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι δύο ηγέτες να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποτροπή περαιτέρω δασμών στη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στην Ιαπωνία.

Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE