Δελεαστική ΠΡΟΤΑΣΗ και προβάδισμα της Ομόνοιας για παικταρά της Ξάνθης!

Δελεαστική ΠΡΟΤΑΣΗ και προβάδισμα της Ομόνοιας για παικταρά της Ξάνθης!

Ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες της βλέπει η Ξάνθη να χάνεται. Ο λόγος για τον Χόρχε Κασάδο, τον οποίο ήθελε να κρατήσει, αλλά όπως αναφέρει το sportime.gr, «έσκασε» δελεαστική πρόταση από την Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τα επεισόδια στο συγκεκριμένο σίριαλ πολλά…

Οι Θρακιώτες είχαν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του από αρκετά νωρίς για να τον πείσουν να ανανεώσει.

Το πρώτο «όχι» το εισέπραξαν, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, μέσα στο 2018.

Η Ξάνθη επέστρεψε, έκανε αντιπρόταση πριν από λίγο καιρό και πίστευε πως με αυτή τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Είχε και τον Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος μίλησε με τον συμπατριώτη του. Υπήρχε, λοιπόν, μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά.

Όλα αυτά μέχρι που έσκασε η πρόταση της Ομόνοιας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μάλιστα αρκετά δελεαστική. Σε τέτοιο βαθμό που οι Κύπριοι έχουν πάρει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

Στην Ξάνθη με το που το έμαθαν ήταν σε αναμμένα κάρβουνα. Η αντίδρασή τους ήταν σα να έχουν χάσει τη μάχη. Το αν θα επιμένουν και θα ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους, θα φανεί προσεχώς.

Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος αριστερός μπακ είχε 29 συμμετοχές στη Super League και τέσσερις στο Κύπελλο με ένα γκολ.

Γεμάτη ήταν και η προηγούμενη χρονιά του στους Θρακιώτες με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE