ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ χειρισμός και η ΟΥΣΙΑ με τους… Σπόλιαριτς!

Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ χειρισμός και η ΟΥΣΙΑ με τους… Σπόλιαριτς!

Αρκετοί Απολλωνίστες ασκούν κριτική στη διοίκηση και στους τεχνικούς υπεύθυνους, για το ότι δεν κατάφεραν να πείσουν τον Ματία Σπόλιαριτς να μείνει στην ομάδα.

Έκαναν την ύστατη προσπάθεια την Παρασκευή το βράδυ, οι Νίκος Κίρζης και Πέτρος Κονναφής, κοινοποιώντας του ξανά την πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο 22χρονος χαφ επέμενε, ότι το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αλλά προτιμά να πάει να παίξει στην ΑΕΚ.

Για να λέμε όλη την αλήθεια, ο Ματία είχε αποφασίσει ότι καλύτερα θα είναι να φύγει από τον Απόλλωνα, όταν δεν του άρεσαν μερικά πράγματα που του είπε ο Πέτρος Κονναφής, πριν ενάμισι μήνα. Μόλις ολοκληρώθηκε η περασμένη σεζόν.

Περίμενε βασικά, ότι θα αντιμετωπιζόταν διαφορετικά από τους τεχνικούς υπεύθυνους του Απόλλωνα, η σούπερ χρονιά που είχε με την Αλκή. 

Λίγη σημασία έχουν (πλέον) όλα αυτά. Ο παίχτης επέλεξε να μετακομίσει στο «ΑΕΚ Αρένα», όπου προφανώς οι τεχνικοί υπεύθυνοι της νέας του ομάδας, του έδωσαν το μήνυμα, ότι θα πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής. Να μην ξεχνάμε, την απόφαση πολιτικής που έλαβαν στην ΑΕΚ να αυξήσουν το κυπριακό στοιχείο.

Ήταν επικοινωνιακά έξυπνος ο χειρισμός που έγινε χθες βράδυ, από πλευράς Απόλλωνα. Προφανώς υπήρξε συνεννόηση με την ΑΕΚ, αφού μερικά λεπτά μετά την ανάρτηση της ανακοίνωσης των Σκαλιωτών για τον Ματία, ήρθε η επίσημη γνωστοποίηση από τους Λεμεσιανούς, ότι ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο του ο Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Πάει πολύ καλά στην προετοιμασία στην Αυστρία ο 19χρονος χαφ, δεν αποκλείεται τελικά να εγγραφεί στο ρόστερ της νέας σεζόν, αν και πριν ένα μήνα του είχε λεχθεί ότι πιθανότατα θα πάει δανεικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top