Kαλά ΕΚΑΜΕ ο Ιακωβίδης! Τρέχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο σχεδιασμός…

Kαλά ΕΚΑΜΕ ο Ιακωβίδης! Τρέχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο σχεδιασμός…

Πολύ καλά έκαμε ο γνωστός λογιστής/εκκαθαριστής, Κρις Ιακωβίδης, στέλνοντας… γραπτή δήλωση στη σελίδα μας, σε σχέση με τις πληροφορίες και φήμες, ότι προτίθεται να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΛ. 

Το όνομα πηγαίνει κι έρχεται τις τελευταίες μέρες, όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά και στα γαλαζοκίτρινα στέκια.

Είναι αρκετοί ΑΕΛίστες, που είχαν την εντύπωση μέχρι χθες, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος «ορέγεται» ακόμα και τη διαδοχή του Σόφο στον προεδρικό θώκο.

Ο Κρις Ιακωβίδης, δεν κρύφθηκε η αλήθεια, ούτε και σε σχέση με τον τρόπο που «κυβερνά» την ΑΕΛ ο Αντρέας Σοφοκλέους, καλώντας τον να δεχθεί «νέο αίμα» στις τάξεις της διοίκησης.

Να επισημάνουμε και κάτι άλλο. Παρότι τα διοικητικά πράγματα στην εταιρία, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνέλευση της 11ης Ιουλίου, ο σχεδιασμός «τρέχει» κανονικά. Τούτο φανερώνει, η εξέλιξη με τον Αρμένιο Γκαζαριάν, ο οποίος φτάνει στην Λεμεσό για να οριστικοποιηθεί η ένταξη του στην ομάδα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.