ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ: 8 χρόνια φυλάκισης στον 43χρονο που αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ: 8 χρόνια φυλάκισης στον 43χρονο που αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του

Επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/7) η ποινή φυλάκισης στον 43χρονο που σκότωσε την μητέρα του. 

Επιμέλεια: Μαρία Χαραλάμπους

Με καθυστέρηση ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/7) η εκδίκαση της υπόθεσης του μητροκτόνου στη Λεμεσό, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον Κακουργιοδικείου Λεμεσού με την επιβολή της ποινής του να ανέρχεται στα 8 χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε από τον Δικαστή της υπόθεσης, ανάμεσα στα έτη μετρά και η περίοδος στην οποία ο 43χρονος ήταν υπόδικος. Λήφθηκε υπόψη ως μετριαστικός παράγοντας η έστω και εκ των υστέρων η μεταμέλεια που εξέφρασε και η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση. 

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της 22ης Ιανουάριου ο 42χρονος είχε καλέσει ασθενοφόρο στην οικία όπου διαμένει με τη μητέρα και τον αδελφό της, ισχυριζόμενος πως, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιό του, άκουσε θόρυβο και βρήκε την μητέρα του κτυπημένη στο πάτωμα.

Ο ίδιος μαζί με τον θείο του, που είναι άτομο με νοητική υστέρηση, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να επισκεφθούν το θύμα, ενώ στην πορεία εξασφαλίστηκε μαρτυρία από τον θείο, πως είναι ο αδελφότεκνος του που κτύπησε την 73χρονη.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη υποσκληρείδιο αιμάτωμα και αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα 3ης και 4ης δεξιάς πλευράς, που φέρεται να προκλήθηκαν από επιθετικό όργανο. Σημειώνεται πως είχε κριθεί από τους ιατρούς κλινικά νεκρή.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top