ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ: Ανακοινώνεται η ποινή φυλάκισης στον 43χρονο για τον θάνατο της μητέρας του

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ: Ανακοινώνεται η ποινή φυλάκισης στον 43χρονο για τον θάνατο της μητέρας του

Την Πέμπτη (4/7) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού ο 43χρονο που κατηγορείται για τον θάνατο της μητέρας του.

Στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (4/7) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου Λεμεσού ο 43χρονος μητροκτόνος για ανακοίνωση της ποινής του για το φόνο της 73χρονης μητέρας του, που έγινε τον Ιανουάριο του 2018. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον δικαστηρίου ο 42χρονος μητροκτόνος – Το ‘σκοτεινό’ παρελθόν του

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της 22ας Ιανουάριου ο 42χρονος ο ύποπτος είχε καλέσει ασθενοφόρο στην οικία όπου διαμένει με τη μητέρα και τον αδελφό της, ισχυριζόμενος πως, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιό του, άκουσε θόρυβο και βρήκε την μητέρα του κτυπημένη στο πάτωμα.

Ο ίδιος μαζί με τον θείο του, που είναι άτομο με νοητική υστέρηση, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να επισκεφθούν το θύμα, ενώ στην πορεία εξασφαλίστηκε μαρτυρία από τον θείο, πως είναι ο αδελφότεκνος του που κτύπησε την 73χρονη.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη υποσκληρείδιο αιμάτωμα και αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα 3ης και 4ης δεξιάς πλευράς, που φέρεται να προκλήθηκαν από θλων όργανο. Σημειώνεται πως είχε κριθεί από τους ιατρούς κλινικά νεκρή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top